office@spediter.com + 381 11 411 39 49 Spediter.com UPUTSTVO

Transportna berza

ZA PREVOZNIKE

Za svakog prevoznika je veoma bitno da njegov vozni park bude što bolje uposlen. Korišćenjem sistema Spediter 3.0 imate mogućnost da upravo vas kompanije angažuju za prevoz njihovih roba.

TERETI

Oglasite vaša slobodna vozila na svim destinacijama na kojima saobraćate. Ukoliko vam je potreban zbirni transport, možete vaše vozilo dopuniti robom koja je oglašena na portalu. Ako se bavite unutrašnjim transportom, odaberite regione u kojma želite obavljati prevoz.

MAPE

Saznajte kojom rutom ćete izvršiti transport, kolika je razdaljina između mesta utovara i istovara robe koju prevozite. Ovaj alat je koristan, kako prevoznicima, tako i vlasnicima robe, radi formiranja cene. 

BAZA KONTAKATA

U našem sistemu registrovano je više od 4.000 kompanija iz raznih oblasti poslovanja.

PREPORUČENE CENE TRANSPORTA

U saradnji sa Poslovnim udruženjem drumskog transporta Srbijatransport, članovima koji su pretplaćeni na naš sistem omogućili smo da, u zavisnosti od kilometraže, nadgradnje i težine robe, odmah saznaju iznos preporučene cene transporta. 

ZA KOMPANIJE

Spediter.com je najadekvatnije rešenje za brzo ugovaranje prevoza robe, bilo da se vaša firma bavi špedicijom, logistikom, uvozom-izvozom ili nekom drugom delatnošću u kojoj vam je potreban transport. Vašu robu je potrebno oglasiti na portalu, sa podacima koji će omogućiti da vas prevoznici kontaktiraju.

SKLADIŠTA

Ukoliko imate magacin, možete objaviti vaš skladišteni prostor sa svim njegovim karakteristikama i privući nove komintente.

OGLASI

Za firme koje se, pored transporta ili špedicije, bave i drugim uslugama iz oblasti transportne industrije, omogućili smo dodatno promovisanje kroz objavljivanje njihovih oglasa. 

PODNALOZI

Sve registrovane firme mogu samostalno kreirati veći broj dodatnih korisničkih naloga za svoje zaposlene. U okviru pretplatnog paketa nema dodatnih troškova.